Olay TV’nin kapanması sonrası flaş gelişme. Cavit Çağlar ceketini ve frekansını alıp gitmişti. Diğer patron bakın ne karar aldı

Olay TV’nin kapanması sonrası flaş gelişme. Cavit Çağlar ceketini ve frekansını alıp gitmişti. Diğer patron bakın ne karar aldı
Olay TV’nin kapanmasından sonra işsiz kalan gazetecilere ne olacağı merak konusuydu. Kanalın diğer ortağı Hüseyin Köksal’ın Olay TV’den ayrılan gazeteciler ve teknik ekip birlikte kimseyi işten çıkarmadan aynı binada yeni bir kanal kuracağı öğrenildi.

İş adamları Cavit Çağlar ve Hüseyin Köksal’ın kurduğu Olay TV bir ay geçmeden kapanma kararı aldı. Çağlar kapanma gerekçesi olarak iktidardan yoğun baskı altında olduğunu göstermişti.
Medya dünyasını sarsan bu gelişme sonrası işsiz kalan gazetecilere ne olacağı merak konusuydu.

YENİ KANAL İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Yeniçağ’ın edindiği bilgilere göre frekans haklarını elinde bulundan Cavit Çağlar’ın çekilmesiyle diğer ortak Hüseyin Köksal yeni kanal için hazırlıklara başladı.

MAAŞLAR YATTI, FREKANS ARANIYOR
Olay TV’den ayrılan gazeteciler ve teknik ekip birlikte çalışacağı öğrenilen Köksal’ın çalışanların maaşlarını yatırdığı, kimseyi işten çıkarmadan aynı binada yeni bir kanal kurulacağı öğrenildi.
İş adamı Hüseyin Köksal’ın yeni kanal için yeni frekans aradığı kaydedildi.
470382-001.jpg