Olympiakos başkanı Marinakis’ten küstah açıklama 

Olympiakos başkanı Marinakis’ten küstah açıklama 
UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Yunanistan ekibi  Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins açıklamalarda bulundu.

Daha yüksek bir tempoda oynamayı düşündüklerini ifade eden Pedro Martins, "Biz sadece fırsatları değerlendirmek konusunda başarılı olduk. Rekabet devam ediyor sadece 2''nci galibiyetimizi aldık bu grupta favori olduğumuz anlamına gelmez. Grup liderliği öyle kolay elde edilecek bir durum değil" ifadelerini kullandı. 

Martins, "Fenerbahçe''nin önde baskı yapacağını biliyorduk. Rakibimizi araştırdık. Analiz ettik. Galibiyete inanmıştık. Skora bakarsanız kolay bir galibiyet gibi görünüyor ama öyle değildi. Fenerbahçe''nin de kaçırdığı fırsatlar vardı. Erken gol bize avantaj getirdi. Etkiliydik ve iyi bir galibiyet aldık." dedi.

MARİNAKİS’TEN KÜSTAH AÇIKLAMA 

Karşılaşmanın ardından Yunan kulübünün sahibi Evangelos Marinakis, haddini aşan küstah açıklamalara imza attı.
Karşılaşmayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Marinakis, “Şehrimiz İstanbul''da böyle bir galibiyet elde etmek bizim için çok önemliydi. Çok anlamlı bir zaferdi. Tarihi anlara tanıklık ettik. Bu zafer bana 2012 yılında İstanbul’da EuroLeague şampiyonu olduğumuz geceyi hatırlattı. Bu zaferi tüm Yunan halkına adıyorum” şeklinde konuştu.

Marinakis''in bu sözlerine sosyal medyadaki Türk futbolsever büyük tepki gösterdi.