Oya Başar ‘park halindeki araca çarpıp kaçtı’ iddiasına cevap verdi 

Oya Başar ‘park halindeki araca çarpıp kaçtı’ iddiasına cevap verdi 
Usta sanatçı Oya Başar’ın Bodrum’da park halinde bir araca çarpıp kaçtığı iddia edildi. İddialar karşısında suskunluğunu bozan Başar, kendini savunarak art niyet olduğunu söyledi. 

Oya Başar, iddiaya göre 4 Temmuz gecesi Bodrum Türkbükü''nde seyir halindeyken, arabayı yeni park eden ve içinde çocuklar olan B.Ö. isimli bir kadının aracına tampon kısmına çarparak kaçtı. 

Milliyet''te yer alan habere göre, park halindeki aracın arka lamba ve tamponunda hasar oluştu. Oya Başar''ın ise buna rağmen durmayarak yoluna devam ettiği ve hızla oradan uzaklaştığı öne sürüldü. 

B.Ö, bu olaydan sonra şikayetçi oluyor. Yoğun çalışmalar sonucunda araç bulunuyor ve park halindeki araca çarpıp olay yerinden uzaklaşan aracın sürücüsünün ünlü oyuncu Oya Başar olduğu ortaya çıkıyor.

Oya Başar ise olay hakkında şöyle konuştu: “Ben o gün konteynıra çarptım sandım. Sabahleyin baktım kırık var farımda. ‘İstanbul’a gidince yaptırırım’ dedim. Meğer arabaya çarpmışım, onun da farı kırık. Jandarmaya ‘Yaptırsınlar, benim sigortam karşılar’ dedim. Türkiye Cumhuriyeti’nde benim yok olmama, kaçmama olanak var mı? ‘Oya Hanım böyle yaptı’ diyorlar. Bunda art niyet var. Çok çirkin, ayıp bir şey bu. Kendilerini göstermek istiyorlar. Zaten ertesi gün yaptırdım. Herkesin Trafik sigortası var. Bu büyük bir kaza değil ki.
Onda bile tespit ettiriyorsun zaten ödüyor.” 

Başar, çarptıktan sonra neden aracından inmediği sorusuna ise “Bodrum sokakları hem dar, hem karanlık. Bir de gece yarısı olduğu için inmeyi doğru bulmam öyle bir şeyde. Kiminle karşılaşacağım belli değil. Gerek yok böyle bir şeye.” diye cevap verdi.
 

İlgili Haberler