Alemin Kralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün evlendi

Alemin Kralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün evlendi
Alemim Kralı dizisinde Ahsen rolüyle tanınan Yağmur Ün ve doktor Doğaç Ergezen hayatını birleştirdi. Kemerburgaz’da önceki gün gerçekleşen düğün töreninde çift bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.  

Oyuncu Yağmur Ün, doktor sevgilisi Doğaç Ergezen ile evlendi. Mutluğu gözlerinden okunan Yağmur Ün “Bir süre önce aile arasında nikah kıydık. Bugün de ailemiz ve dostlarımızla düğünümüzde buluşmak istedik. Hayatımın aşkı ile evlendiğim için çok mutluyum. Projemizi bitirdik, setten çıktık düğüne geldik." diyerek duygularını dile getirdi. 

Kır düğünü konseptli uygun bir gelinlik tercih eden Yağmur Ün, düğüne özel iki gelinlik diktirdi. Oyuncu törenin ilerleyen saatlerinde ikinci gelinliğini giyerek bütün gece dans etti.

Düğüne katılanlar arasında Ferit Aktuğ ve sevgilisi Saadet Çamaş, Akasya Asıltürkmen, Ümit Temurçin, Dila Danışman, Gizem Güneş ve Kerem Aygün, Bahadır Vatanoğlu ve İbrahim Kendirci katıldı.

YAĞMUR ÜN KİMDİR?

Yağmur Ün, 4 Kasım 1995 İstanbul doğumludur. Genç oyuncu, Üsküdar Ticaret Lisesi''nin ardından Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu''ndan mezun oldu. Evlerinde çok sayıda dizi ve film çekilmesi nedeniyle oyunculuğa küçük yaşlarda başlamıştır.

Alemin Kralı dizisindeki Ahsen rolüyle üne kavuşan Yağmur Ün, Kırgın Çiçekler dizisiyle başarısını devam ettirdi. Söz, Kalk Gidelim, Haziran Gecesi gibi tanınmış dizilerde de rol alan Yağmur Ün, son olarak 2021 yapımı Her Şey Dahil filminde Elif karakterini canlandırdı.
 

İlgili Haberler