Pantolonunu indirip üzerlerine koşan adamın görüntüleri ortaya çıktı. O anları kameralar anbean kaydetti

Pantolonunu indirip üzerlerine koşan adamın görüntüleri ortaya çıktı. O anları kameralar anbean kaydetti
Diyarbakır’da korona virüs aşısının uygulandığı Aile Sağlığı Merkezi’ne gelen bir vatandaş önce kendisine pansuman yapılmasını istedi. Vatandaş bir süre sonra pantolonunu indirerek küfürler yağdırmaya başladı. O anlar kameralar tarafından anbean kaydederken odadaki hastaların korkup kaçtığı ifade edildi.

Olay, 12 Şubat''ta merkez Kayapınar ilçesi Gaziler semtinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi''nde meydana geldi. 65 yaş üstü kişilere Covid-19 aşısı yapıldığı sırada içeri gelen kimliği belirsiz kişi, bağırarak sağlık çalışanlarından pansuman malzemesi istedi ve ardından pansuman yapılan odaya girdi. Sağlık çalışanları, kişinin kimlik bilgilerini isteyip, kendisiyle ilgilenileceğini belirterek, sakinleşmesini ve oturmasını talep etti.

PANTALONUNU İNDİRDİ
Bu sırada pantolonu indirerek, dışarı çıkan kişi, kendisiyle ilgilenilmediğini iddiasıyla sağlık çalışanlarına bağırmaya ve küfretmeye başladı. Hemşire Sermin Yokuş''a yönelen kişi, bağırmaya ve küfretmeye devam etti. Yokuş, arkadaşları tarafından bir odaya götürülürken, durum polise bildirildi. Kimliği belirsiz kişi de dışarı çıkarıldı.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
Olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarınca anbean kaydedilirken, hemşire Sermin Yokuş, 65 yaş üstü kişileri aşıladıktan sonra karakola giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri, kimliği belirsiz kişinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.