Perihan Abla'nın Meraklı Melahat'i Tuluğ Çizgen'in son hali şaşkınlık yarattı

Perihan Abla'nın Meraklı Melahat'i Tuluğ Çizgen'in son hali şaşkınlık yarattı

Başrollerini Perran Kutman ve Şevket Altuğ'un paylaştığı efsane dizi “Perihan Abla”nın ‘Meraklı Melahat’i Tuluğ Çizgen yıllar sonra ortaya çıktı.

Editör: Özge Ceren ÇİMEN

Başrollerini Perran Kutman ve Şevket Altuğ'un paylaştığı, 1986-1988 yılları arasında iki sezon boyunca yayınlanan 'Perihan Abla' dizisinde ‘Meraklı Melahat’ karakterini canlandıran Tuluğ Çizgen, yıllar sonra görüntülendi.

649d364386b24a69e8dd8b9b.jpg

Birçok sinema filmi ve dizide rol alan, bir döneme damga vuran Perihan Abla dizisinde Meraklı Melahat rolüyle hafızalara kazınan Tuluğ Çizgen'in son hali dikkat çekti.

649d364e86b24a69e8dd8b9d.jpg

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Emektar sanatçılarla buluşup fotoğraflarını yayınlayan Murad Salahlı, Instagram hesabından 75 yaşındaki usta sanatçı ile paylaşım yaptı.

perihan-abla-nin-merakli-melahat-i-tulug-cizgen-yillar-sonra-goruntulendi-kp4xr.jpg

Emektar sanatçılarla buluşup fotoğraflarını yayınlayan Murad Salahlı, 75 yaşındaki Tuluğ Çizgen’le ilgili paylaşımına şöyle yazdı: “Bugün Türk sinemasına, tiyatrosuna ve televizyon dünyasına emek vermiş yılların aktrisi Tuluğ Çizgen’i ziyaret ettim. Hanımefendiyi gayet sağlıklı gördüm. Güler yüzüyle misafir etti beni. Tüm sevenlerine sevgi ve selamlarını iletti.”