Perseid meteor yağmuru hangi yönde? 2021 Perseid meteor shower canlı izle

Perseid meteor yağmuru hangi yönde? 2021 Perseid meteor shower canlı izle
2021 Perseid meteor yağmuru devam ediyor. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Perseid meteor yağmurları hangi yönde sorusu cevap buldu. Peki Perseid meteor yağmuru Türkiye’den izlenebilecek mi? Perseid meteor shower 2021 canlı izle

2021 Perseid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta sorusu yanıt buldu. Bu özel ana şahitlik etmek isteyen milyonlarca kişi Perseid meteor yağmurlarının hangi yönde olduğunu merak ediyor. Bunun yanında meteor yağmurunun Türkiye’den izlenip izlenemeyeceği de sorgulanıyor.

Perseid Meteor Yağmuru Hangi Yönde?

Perseid meteor yağmuru 12 ve 13 Ağustos 2021 gecelerinde görülecek. 12 Ağustos Çarşamba günü saat 23:00 ile 01:00 arası Perseid meteor yağmuru başlaması beklenmekte. Gökyüzünde saat 01:00 itibarıyla ufukta 30 derece kadar yüksekte olacak.

Perseid meteor yağmuru Türkiye''den de izlenebilecek. Şehre uzak noktalarda ve ışıksız bölgelerde bu anı rahatlıkla görmeniz mümkündür.

Meteor yağmuru, meteorların dünya atmosferine girdiği zaman, uzayda bıraktıkları belirgin ışıklı izin, havanın yüzeyleriyle sürtüşmesinden doğan kızışmasıdır.