Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama. Mehmet Ceyhan rahatsızlığı ne? İşte son durumu

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama. Mehmet Ceyhan rahatsızlığı ne? İşte son durumu
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, CNN Türk'te katıldığı canlı yayın sırasında rahatsızlanarak yayından ayrıldı. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Prof. Dr. Ceyhan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akıl Çemberi programına konuk olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, canlı yayında aniden rahatsızlandı.

Ceyhan'ın öksürmeye başlaması ve ağzını mendille tuttuğu görülürken program reklama gitti.

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın canlı yayından ayrılmasının ardından verilen aradan sonra programın sunucu Başak Şengül şu bilgiyi paylaştı:

"Tam anlamıyla durumuna dair net bir bilgi edinemedik. Sağlık ekiplerinin de müdahalesi söz konusu. Malumunuz Ankara stüdyosundaydı Prof Dr. Mehmet Ceyhan.

Kendisi aşı ile, salgın ile salgın başladığından bu yana bütün sorularımızı cevaplayan, Türkiye kamuoyunun da güvenle takip ettiği uzman bir isim. Rahatsızlandı birkaç dakika öncesinde. Geride bıraktığımız arayı da o sebeple vermiştik. Bir an önce kendisinden iyi haber alıp sizlerle paylaşmak istiyoruz."

CNN Türk'ün Ankara stüdyolarından programa katılan ve korona virüs tedbirleri kapsamında Mehmet Ceyhan'la ayrı stüdyoda bulunan Hulki Cevizoğlu ise "Şöyle söyleyelim, şimdi bir hafif baş dönmesi olmuş hocamıza. O yan stüdyoda. Şu an ambulans girmek üzere binaya. Hocamız şu anda ambulansla hastaneye gidiyor. Şuuru, bilinci yerinde. Gün boyunca çok toplantılara katıldığını, yorgun olduğunu söyledi hoca. Gereken tıbbi yardım yapılıyor şu anda” dedi.

DİCLE CANOVA CEYHAN’LA GÖRÜŞTÜ

Yayına telefonla bağlanan CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'la telefonda görüştüklerini ve Ceyhan’ın durumunun iyi olduğunu aktardı.

 

İlgili Haberler