PSG, Neymar'ın sözleşmesini uzattı

PSG, Neymar'ın sözleşmesini uzattı
Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain, yıldız oyuncusu Neymar'ın sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun 2021-22 sezonu sonunda bitecek sözleşmesi 3 yıl uzatıldı.

AA''da yer alan habere göre, Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Paris Saint-Germain (PSG), Brezilyalı forvet oyuncusu Neymar ile yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

2025''E KADAR UZATILDI

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 29 yaşındaki Neymar''ın 2021-22 sezonu sonunda bitecek sözleşmesi 3 yıl uzatıldı.

"ÇOK MUTLUYUM"

PSG ile yeni sözleşme imzaladıktan sonra kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Neymar, "Paris ile olan sözleşmemi 2025''e kadar uzattığım için çok mutluyum, Gerçek şu ki burada dört yıl daha kalmaktan, kulübün projesinin bir parçası olmaktan, denemek ve kazanmaktan çok mutluyum. Şampiyonluklar kazanmak ve en büyük hayalimiz olan Şampiyonlar Ligi''ni gerçekleştirmek için buradayım. Bu yüzden kulüpte kalmaktan, bunun bir parçası olmaktan ve sözleşmemi uzatmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

PSG''nin 2017 yazında 222 milyon avroluk rekor bonservis bedeliyle transfer ettiği Brezilyalı milli futbolcu, 112 maçta 85 gol kaydetti. Neymar, PSG formasıyla Ligue 1''de 3, Fransa Kupası, Fransa Lig Kupası''nda ve Fransa Süper Kupası''nda ise 2''şer şampiyonluk yaşadı.

29 yaşındaki futbolcunun adı uzun süredir eski kulübü Barcelona ile anılıyordu.

İlgili Haberler