Quaresma için Suudi Arabistan iddiası

Quaresma için Suudi Arabistan iddiası
Beşiktaş’tan ayrılması beklenen Quaresma ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Portekizli yıldızın menajerinin Suudi kulüpleri ile görüştüğü, ABD ve Çin takımlarının da devrede olduğu öğrenildi.

Uzun süredir adı transfer gündeminde yer alan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımdan ayrılabilir.

Uzun yıllardır Beşiktaş'a hizmet eden ve bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan Ricardo Quaresma'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

TRT Spor spikeri Ersin Düzen, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 6-2 mağlup ettiği maçın ardından Ricardo Quaresma'nın takımdan ayrılacağını ifade etti. Quaresma'yla bir kafede karşılaştığını belirten Düzen, ''Quaresma'yla tesadüfen karşılaştık. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağını sordum, ayrılacağını söyledi. O zaman Avrupa'da transfer penceresi açıktı, Porto'ya gideceğini düşündüm ama 'hayır' dedi'' şeklinde konuştu.

Ricardo Quaresma'nın menajerinin Suudi Arabistan'da olduğunu iddia eden Düzen, ''Quaresma'nın menajeri şu anda Suudi Arabistan'da çeşitli görüşmeler yapıyor. Oyuncunun Çin ya da ABD'ye gitme ihtimali de var'' dedi.

Beşiktaş'la bir buçuk yıllık daha kontratı bulunan 35 yaşındaki deneyimli futbolcu bu sezon 24 resmi maça çıkarken 3 gol atıp 12 asist yaptı ve 15 gole direkt katkı sağladı.

İlgili Haberler