Real Madrid'de Cristiano Ronaldo bombası. Zidane ilk kez açık konuştu

Real Madrid'de Cristiano Ronaldo bombası. Zidane ilk kez açık konuştu
İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, takımın eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun geri döneceği iddialarıyla ilgili ilk kez net konuştu. Fransız teknik adam, ''Ronaldo'nun Real Madrid'e döneceği iddiaları doğru mu? Evet, olabilir... Cristiano'yu çok yakından tanıyoruz. Ancak şu an Juventus'un oyuncusu ve buna saygı duymamız gerek. Başka bir kulüpte oynuyor. Gelecekte neler olacağını görürüz.'' sözlerini kullandı.

Hürriyet''te yer alan habere göre, Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, takıma geri döneceği iddia edilen Cristiano Ronaldo''nun takıma geri dönebileceğinin sinyalini verdi.

"GELECEKTE NELER OLACAĞINI GÖRÜRÜZ"

Real Madrid''de teknik direktör Zinedine Zidane, Sky Sport''a yaptığı açıklamada ''''Ronaldo''nun Real Madrid''e döneceği iddiaları doğru mu? Evet, olabilir... Cristiano''yu çok yakından tanıyoruz. Ancak şu an Juventus''un oyuncusu ve buna saygı duymamız gerek. Başka bir kulüpte oynuyor. Gelecekte neler olacağını görürüz.'''' sözlerini kullandı.

BONSERVİSİ 29 MİLYON EURO

Juventus maaşı büyük bir külfet oluşturmaya başlayan Cristiano Ronaldo''nun bonservis bedeli belli oldu. İtalyan kulübü satış için 29 milyon euroluk bonservis bedeli belirledi.

''''RONALDO''YU NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİZİ HERKES BİLİYOR"

Zidane, geçtiğimiz günlerde de Ronaldo hakkında konuşmuş ve ''''Ronaldo''yu ne kadar çok sevdiğimizi herkes biliyor. Onun burada yaptıkları belli. Burada tarih yazmış bir futbolcu.'''' şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler