Real Madrid'in eski futbolcusu hayatını kaybetti! Ölümü yasa boğdu

Real Madrid'in eski futbolcusu hayatını kaybetti! Ölümü yasa boğdu
Real Madrid'in eski futbolcusu Freddy Rincon, aracıyla seyir halindeyken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Rincon'un ölümü Madrid taraftarını yasa boğdu.

Real Madrid''in eski oyuncusu Freddy Rincon, arkadaşlarıyla birlikte araçta seyir halindeyken minibüs çarpması sonucu trafik kazası geçirmiş, kazanın ardından Cali kentindeki Imbanaco kliniğe kaldırılmıştı.

Imbanaco kliniğinin resmi twitter hesabında yapılan paylaşımla, eski futbolcu Freddy Rincon''un vefat ettiği açıklandı.

Yapılan açıklamada, "Sağlık ekibimizin gösterdiği tüm çabalara rağmen, Freddy Rincon''un bugün 13 Nisan 2022''de vefat ettiğini kamuoyuna bildiriyoruz. Ailesine, dostlarına, akrabalarına ve takipçilerine en derin taziyelerimizi sunarken, bu hassas olaydan dolayı derin üzüntü duyuyoruz. Tüm ülkeyi sportif başarıları ile hayatta bize kattığı her şey için Freddy Rincon''u sevinçle hatırlamaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Beynine aldığı darbeden dolayı hayata döndürülemeyen Rincon, Real Madrid taraftarını yasa boğdu.

FREDDY RINCON HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Kariyerinin büyük bölümünü Brezilya ve Kolombiya''da geçiren eski orta saha, Avrupa''da Napoli ve Real Madrid formaları giydi. 1994''te Napoli''nin yolunu tutan oyuncu 1996''da ise Santiago Bernabeu''ya adım attı. Rincon''un Real Madrid kariyeri bir sezon sürdü.

Kolombiya Milli Takım formasını 85 maçta giyen ve ülkesi adına 17 gol kaydeden eski futbolcu Corinthians, Cruzeiro, Santos ve Palmeiras gibi Brezilya''nın köklü kulüplerinde top koşturmuştu.