Mancini, Suudi Arabistan'a veda etti Bir dönem Galatasaray'da da teknik direktörlük yapan Roberto Mancini, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile A Milli Takım Teknik Direktörü olarak sözleşmesini sonlandırmak için ortak bir anlaşmaya vardı.
Mancini'den Galatasaray hamlesi İtalyan teknik direktör Roberto Mancini Galatasaray'ın sosyal medya paylaşımına yorum yaptı. Taraftarlar beğeni yağdırdı.
Roberto Mancini'nin yeni takımı belli oldu İtalya milli takımından istifa eden Roberto Mancini, Suudi Arabistan milli takımı ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Roberto Mancini'den hayatını kaybeden Mihajlovic hakkında açıklama. ''O benim kardeşimdi'' İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, eski takım arkadaşı Sırp futbol adamı Sinisa Mihajlovic'in vefatıyla "bir kardeşini kaybettiğini" belirtti.
Roberto Mancini'den Fenerbahçe sorusuna şaşırtan yanıt Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, kendisine yöneltilen Fenerbahçe sorusuna ilginç bir cevap verdi.
Mancini'den flaş Galatasaray açıklaması İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, milli maç sonrası açıklamalarda bulundu
Pandora Papers: Dünya liderleri ve zenginlerinin ‘offshore’ kutusu açıldı Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu’nun (ICIJ) paylaştığı ve 117 ülkeden 600’den fazla gazetecinin incelediği yaklaşık 12 milyon belge, vergi cennetleri sisteminin nasıl çalıştığını açık şekilde gözler önüne serdi.
Çok değil bir hafta önce Euro 2020 şampiyonu olmuştu Avrupa Futbol Şampiyonası'nı şampiyon olarak tamamlayan İtalya'da, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin bir şarküteri önünde sıra beklemesi sosyal medyada viral oldu.
Roberto Mancini'den A Milli Takım'a büyük övgü! İtalya'nın teknik direktörü Roberto Mancini, kura çekiminin ardından gruptaki rakipleri değerlendirdi. Mancini Türkiye hakkında, "İstanbul'da çok fazla arkadaşım var. Bu grup için mutluyum. İstanbul'da çalıştım, Türkiye'nin çok iyi oyuncuları var. Bu jenerasyonda genç oyunculara sahipler" ifadelerini kullandı.