S Sport canlı İZLE Manchester United Liverpool şifresiz canlı maç izle

S Sport canlı İZLE Manchester United Liverpool şifresiz canlı maç izle
Manchester United Liverpool maçı S Sport canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışta. İngiltere Premier Ligi 9. hafta maçında Manchester United ile Liverpool karşı karşıya. İşte, MANU Liverpool şifresiz Arena Sport 4 HD Serbia canlı maç izle linki.

S Sport canlı İZLE Manchester United Liverpool şifresiz canlı maç izle

Manchester United Liverpool maçı şifresiz S Sport canlı izlemek için taraftarlar arayış içerisine girdi. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaşan MANU, alacağı Liverpool galibiyetiyle hem rakibine darbe vurmak hem de zirveden kopmak istemiyor. Taraftarlarda Manchester United Liverpool maçı şifresiz canlı yayın linklerini merak ediyor.

İngiltere Premier Ligi’nde 9. hafta maçında Manchester United ile Liverpool takımları 24 Ekim 2021 Pazar akşamında karşı karşıya geliyor. Manchester United Liverpool maçı saat 18.30’dam itibaren S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

S Sport aboneleri S Sport Plus kanalı üzerinden Manchester United Liverpool maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Son 3 maçında aldığı 1 galibiyet ile geçen hafta deplasmanda Leicester City’e 4-2 kaybeden Manchester United, topladığı 14 puanla 6. sırada yer aldı. Üst üste 2 beraberliğin ardından geçen hafta deplasmanda Watford’u 5-0 ile geçen namağlup Liverpool ise 18 puanla 2. sırada kendisine yer buldu.

İki takım arasında geçen sezon ligin ilk yarısında oynanan maç 0-0 sona ererken ikinci maçı Liverpool deplasmanda 4-2 kazanmıştı.

Arena Sport 4 HD Frekans Bilgileri

Uydu: Eutelsat 16A
Frekans: 10972
Polarizasyon: V
Sembol: 27500
Fec: 3/5
Dil: Serbian

Stat: Old Trafford
Tarih: 24 Ekim 2021 Pazar
Saat: 18.30
Yayın: S Sport, S Sport Plus