Temel Karamollaoğlu: İnsanımızı yine çok zorlu günler bekliyor

Temel Karamollaoğlu: İnsanımızı yine çok zorlu günler bekliyor
SP lideri Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında, “Şimdi önümüz bahar ve ramazan fakat insanımızı yine çok zorlu günler bekliyor.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Karamollaoğlu, 27 Mart Pazar günü 6 siyasi partinin genel başkanlarıyla kamuoyunun yakından takip ettiği toplantı gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Ülkemiz ve insanımız adına çok faydalı olacak bir görüşme gerçekleştirildi. İktidarın, Seçim Kanunu''nda değişiklikler yaparak bu birlikteliği dağıtma gibi heveslerini boşa düşürmeye ve hep birlikte kararlı bir şekilde ülkemizin problemlerini çözmeye kararlıyız" diye konuştu.

''İNSANIMIZI YİNE ÇOK ZORLU GÜNLER BEKLİYOR''

Türkiye''nin öncelikli gündeminin ekonomi olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımız çok zorlu bir kışı geride bıraktı; ama daha önce de belirttiğimiz gibi yediği bu ayazı unutmayacaktır.
Şimdi önümüz bahar ve ramazan fakat insanımızı yine çok zorlu günler bekliyor; iktidar ise insanımızın feryadını duymazdan, yaşadığı problemleri görmezden gelmeye devam ediyor.
İktidara sormak istiyorum; Allah aşkına siz bu milletten ne istediniz de size vermedi?
Her gün bir başka bahane üretiyorsunuz. Bir ev kurmanın maliyeti geçen yıldan bugüne en az yüzde 100 artmış. Bekarlar evlenemiyor, evliler geçinemiyor; bunu neyle açıklayacaksınız?
Asgari ücretliler ve emekliler başta olmak üzere milyonlarca insanımız açlık sınırında.
Memurlar, beyaz yakalılar, evine 2-3 maaş giren milyonlarca aile yoksulluk sınırının altında.
Bunu neyle açıklayacaksınız?" dedi.

İlgili Haberler