Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan flaş Cumhurbaşkanı adayı çıkışı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan flaş Cumhurbaşkanı adayı çıkışı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında flaş ‘Cumhurbaşkanı adayı’ çıkışına imza attı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, “Dünyanın hiçbir yerinde 20 yıl boyunca iktidarda kalıp, krizin sorumlusu başkalarıymış gibi suçu başkasına atan ve daha yeni başlıyoruz, bu işi çözeceğiz diyen pişkin bir iktidar yok.” dedi.



Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına değinen Karamollaoğlu, “Bizim adayımız kucaklayıcı, birleştirici, hakkı ve adaleti üstün tutacak, hizmeti esas alacak, kapısını herkese açık tutacak, kesinlikle partizanlık yapmayacak, istişareye her daim önem verecek ve emanete ihanet etmeyecek bir aday olacaktır. Bizim adayımız devlet malına yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacak, ihalelerde şeffaf, denetlemede titiz olacak, farklı fikir ve düşüncelere itibar edecek, çevrenin, tarihin, yeşilin talan edilmesine asla müsaade etmeyecek bir aday olacaktır.

Biz şahısların değil, her zaman ilkelerin mücadelesini vermeyi tercih ettik. Bizim derdimiz şahısları değiştirmek değil, bozulan düzeni değiştirmektir. Biz kişilerin değil, sistemin alternatifiyiz. ” ifadelerini kullandı.”

İlgili Haberler