Sadakatsiz hangi günler oynuyor? Sadakatsiz saat kaçta başlıyor?

Sadakatsiz hangi günler oynuyor? Sadakatsiz saat kaçta başlıyor?
Sadakatsiz yeni sezonu ile başlıyor. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Peki, Sadakatsiz saat kaçta başlıyor?

Sadakatsiz hangi günler oynuyor? Sadakatsiz saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi yaz tatilinin hemen sonrasında yeni sezonuyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Olay yaratan sezon finalinde Asya ile Derin’in içerisinde bulunduğu aracın kaza yapması her şey sil baştan yeniden değişiyor.

Sadakatsiz Hangi Günler Oynuyor?

Sadakatsiz dizisi yeni sezonu 32. bölüm ile 29 Eylül tarihinde başlıyor. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz, Çarşamba akşamları yayınlanıyor. 

Sadakatsiz Saat Kaçta Başlıyor?

Sadakatsiz dizisi 32. yeni bölümü ile 29 Eylül Çarşamba akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında başlıyor.

Dizinin ekrana gelen yeni sezon tanıtımları da ses getirdi. Asya, Derin ile yaşadığı kazanın ardından İstanbul''da oğlu Ali ve Nil ile yeni bir başlangıç yapmıştır. Acil serviste doktorluk yapmaya karar veren Asya, oğlu Ali''nin de mutlu olduğunu düşündüğü yeni bir hayat yaşamaktadır. Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ''da kalmıştır.

Aradan geçen aylar sonra, Bahar ve Melih''in düğününe giderken yolda yaşadığı olay Asya''nın hayatında yeni bir sayfa açarken, Ali''nin sakladığı gerçek Asya''yı sarsacaktır.