Sadakatsiz hayranlarını üzecek ayrılık

Sadakatsiz hayranlarını üzecek ayrılık
Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem'in diziye veda etmesinin ardından bir ayrılık sinyali daha geldi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen gibi önemli isimlerin başrolünde oynadığı Sadakatsiz dizisinde dengeler değişiyor.

Her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin güçlü hikayesine yeni isimler dahil oldu. Bunlardan biri de Asya karakterinin üniversiteden arkadaşı olan Sina yani Cemal Hünal. Ayrıca son olarak Ali İl''in Melih komiser karakteri ile yapıma katılacağı duyurulmuştu. 

Sadakatsiz’e yeni katılanların yanı sıra ilk kez bir dizide yer alan Emir Tarık Tekin’in diziye veda edeceği gündeme geldi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Selçuk karakterinin hikayeye veda edeceğini şu sözlerle duyurdu:

"Bunalımda... Haluk''un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk''un diziye veda edeceği yönünde."

EMİR TARIK TEKİN KİMDİR?

Emir Tarık Tekin 1997 doğumlu. Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam ile Beşiktaş''ın efsane futbolcusu Metin Tekin''in oğlu olan Emir Tarık Tekin, Oxford Üniversitesi''nde drama eğitimi almıştır. İstanbul ile Londra arasında büyüdü.

Daha önce Can Evrenol''un Çıplak dizisinde oynadığı bilinen Emir Tarık Tekin, şimdilerde Kanal D''nin yeni dizisi Sadakatsiz''de Selçuk karakterini canlandırıyor.