Şahan Gökbakar son kararını verdi

Şahan Gökbakar son kararını verdi
TBMM Eğitim ve Sosyal Tesisi’ne ait adisyon ve yemek ücretlerinin yer aldığı fotoğrafı paylaşarak “Bu gerçek mi?” diye soran Şahan Gökbakar, kendisine yönelik gelen eleştirilere yanıt verdi.

Toplumsal olaylara duyarlılığı ve Türkiye gündemine sessiz kalmamasıyla bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, TBMM Eğitim ve Sosyal Tesisi’ne ait adisyon ve yemek ücretlerinin yer aldığı fotoğrafı paylaşarak “Bu gerçek mi? Yani siz Meclis''te gerçekten 2.5 liraya çorba içip,18 liraya kebap yiyip, üstüne 4 liraya sütlaç mı yiyorsunuz? Şükür bugün de doyduk” ifadelerine yer vermiş ve eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Gökbakar, kendisine yönelik gelen eleştirilere yanıt verdi.

Gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yapan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:"Beni yıllardır sevgiye boğan, yaptığım işlere rekorlar kırdıran, gördüğünde mutlu olan, beraber güldüğümüz, beni ailesinden bir fert gören ve manevi olarak kendimi sorumlu hissettiğim bu halkın,bu milletin yanında olacağım tabi! Ben de halkım! Ya kimin yanında olacaktım?"

 

İlgili Haberler