Salih uçan hastaneye kaldırıldı

Salih uçan hastaneye kaldırıldı
Süper Lig'in 39. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Karşılaşmanın 1. dakikasında yıldız futbolcu Salih Uçan sakatlandı. Uçan, kırık şüphesiyle, ambulansla hastaneye götürüldü. Uçan'ın durumu yapılacak kontrollerin ardından netleşecek.

Spor Toto Süper Lig''in 39.haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Alanyaspor''da Salih Uçan şoku yaşanıyor. Orta sahanın başarılı ismi, mücadelenin henüz 1.dakikasında talihsiz bir sakatlık yaşadı.

SEDYEYLE OYUNU TERK ETTİ

Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte Hajradinovic ile girdiği ikili mücadele sonucu yerde kalan 27 yaşındaki futbolcu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sedyeyle oyun alanını terk etti.

KIRIK ŞÜPHESİYLE GÖTÜRÜLDÜ

Uçan''ın elmacık kemiğinde kırık şüphesi ile ambulansla hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Salih Uçan’ın yerine 5. dakikada Davidson oyuna dahil oldu.

TRANSFERİN GÖZDESİ

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan aynı zamanda transferin de en gözde isimlerinden. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüpler oyuncunun transferi için sırada. Salih''e en yakın takım ise an itibarıyla Beşiktaş.