Salih Uçan'dan üzen haber geldi

Salih Uçan'dan üzen haber geldi
Alanyaspor'un Kasımpaşa'ya konuk olduğu mücadelenin 1'nci dakikasında yüzünden yaşadığı sakatlık sonrasında hastaneye kaldırılan genç futbolcu Salih Uçan'ın elmacık kemiğinde kırık tespit edildiği öğrenildi.

Salih Uçan'dan üzen haber geldi

Süper Lig''in 39. hafta karşılaşmasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı''nda Kasımpaşa ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin henüz ilk dakikasında rakibi ile sert bir mücadeleye giren Salih Uçan, acılar içinde yerde kaldı. İlk müdahalesi sahada yapılan Alanyasporlu futbolcu, hastaneye kaldırıldı. Salih''in hastanede yapılan tetkiklerin ardından son durumu belli oldu. 

 

ELMACIK KEMİĞİ KIRILDI 

Futbolcunun yapılan tetkikler sonrası elmacık kemiğinde bir kırık oluştuğu bildirildi. Alanyasporlu futbolcunun sağlık durumunda korkulacak bir şey olmadığı, gözünün altında küçük bir kırık tespit edildiği belirtildi. Salih Uçan''ın bu geceyi hastanede geçireceği ve yarınki kontrollerden sonra operasyon geçirip geçirmeyeceğine karar verileceği öğrenildi. Ligin bitimine 3 maç kalırken Salih bu talihsizlik sonucu sezonu kapamış oldu.