Spor medyasının sicil amiri Aytunç Akın yazdı. Sadece Galatasaray'ın değil iki kişinin daha kader maçı!

Spor medyasının sicil amiri Aytunç Akın yazdı. Sadece Galatasaray'ın değil iki kişinin daha kader maçı!

Galatasaray bu sezon belki de en kritik maçlarından birine çıkacak.

Sarı-Kırmızılı taraftarın tepkisi başkan Burak Elmas’a yönelirken teknik direktör Torrent için de tehlike çanları çalmaya başladı.

Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim''in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 4 lig maçında da galibiyet elde edemedi.
Sarı-Kırmızılı takım, İspanyol teknik adam idaresinde ligde oynadığı Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybederken, Aytemiz Alanyaspor ile de berabere kaldı.

İşte bu istatistik de İspanyol teknik adamı topun ağzına iyice yaklaştırdı.

Süper Lig''de yaptığı son 13 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray’da Torrent, Kayserispor karşısında artık 3 puan almak zorunda.

İspanyol teknik adam 3 puan parolası için önce kaleyi sağlama almalı. Bunu da yeni transfer Pena önüne kuracağı savunma ile yapmalı.

Sağ bekte Sacha Boey, sol bekte Van Aanholt, stoper ikilisinde ise Marcao ve Nelsson’un forma giymesi Sarı-Kırmızıların Pena’nın işini kolaylaştırır.
Galatasaray’ın başında çıktığı 4 maçta sadece 1 puan alabilen İspanyol hoca, tam anlamıyla kendi takımını Kayserispor maçında göstermeyi hedeflemeli. Bu yüzden de Torrent''in zorlu mücadelede en büyük kozu ise yeni transfer Bafetimbi Gomis olacak gibi duruyor.