Schalke Galatasaray maçı hangi kanalda?

Schalke Galatasaray maçı hangi kanalda?
Schalke Galatasaray ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Peki, Galatasaray Schalke maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray 3 puan almak istiyor. İşte maçtan son bilgiler

Fatih Terim yönetiminde bu sezon 3 Şampiyonlar Ligi maçında 4 puan alan Galatasaray'da tüm planlar kazanmak üzerine kurulu. Grubun ilk maçında Lokomotiv Moskova karşısında 3-0'lık net bir galibiyet alan sarı kırmızılılar daha sonra Porto karşısında 1-0'lık mağlubiyet aldı. Evinde Schalke 04'ü ağırlayan Galatasaray bu karşılaşmadan da 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Eğer Galatasaray bu akşam kazanırsa büyük bir avantaj yakalayarak Alman rakibinin üstüne çıkacak. Schalke Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta sorularının cevapları haberimizde.

Fatih Terim'den Schalke maçı öncesi basın toplantısından açıklamalar

"Birçok oyuncumuz milli takımlardan sakat döndü bizim. Bunu başka şeylere yormanın manası yok. Çok derin bir kadroda bunlar tolere edilebilir. Hem lig hem CL'yi götürebilmek için her mevkide 1 ve 2 numaralı oyuncunun birbirine çok yakın olması lazım."

"Grupların 3., 4. maçları grubun kaderini belirleyen maçlardır. Oyuncular bunun bilincinde... 11'i seçmek için çok da seçenek yok zaten. Parantez içinde gazeteciler yazar ya bazen öyle bir şey yok yani."

"Schalke'de Tedesco gibi genç ve iddialı hocaları var. Bence çok daha iyi bir hoca olacak öyle görünüyor. Dinamik bir takımla oynuyoruz. Aramızdaki fark biz derbi oynadık, onlar derbi oynamadılar. Schalke kaybederse iddiası devam eder, biz kaybedersek iddiamız zayıflar."

"Kendi yerimizi beğenmiyoruz ama oynadığımız 3 maçta 1 gol yemişiz. Onlar ise 2 gol atmış 5 puan toplamış. Rusya'da son saniye atmış, burada Porto ile berabere kalmışlar. Biz Lokomotiv ve Porto maçlarını çok iyi oynadık. Schalke İstanbul'da bizden daha iyiydi."

Avrupa'da 100. galibiyet peşinde 

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 274 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 103 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Schalke ile yapacağı maçla Avrupa'daki 275. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini yenmesi durumunda Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetine ulaşacak.

Avrupa arenasında rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 405 gole engel olamadı.

SCHALKE GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA

6 Kasım Salı günü Veltins-Arena’da oynanacak mücadele  ile 23:00’te başlayacak,

SCHALKE GALATASARAY MAÇ HANGİ KANALDA

Schalke - Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ KİM

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 4'üncü haftasında Almanya'nın Schalke 04 takımı ile deplasmanda oynayacağı müsabakada hakem William Collum düdük çalacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar , Ozan Kabak, Mariano, Donk, Ndiaye, Belhanda, Onyekuru , Rodrigues, Sinan Gümüş

Galatasaray'da Nagatomo , Emre Akbaba ,Fernando , Eren Derdiyok sakatlıklarından dolayı bu karşılaşmada oynayamayacak.

SCHALKE : Alexander Nübel, Caligiuri, Sane, Matija Nastasic, Mendyl, Omar Mascarell, Rudy, McKennie, Konoplyanka, Breel Embolo, Mark Uth .

Schalke'de bu karşılaşmada sol bek Hamza Mendyl , Bastian Oczipka Ralf Fahrmann forma giyemeyecek .

Schalke Galatasaray maçı canlı anlatımını da haber sayfamızdan takip edebilirsiniz.