Sedat Peker 9. videosundaki kitapla hangi mesajı verdi

Sedat Peker 9. videosundaki kitapla hangi mesajı verdi
Organize suç örgütü liderliği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in 9. videosundaki detaylar konuşulmaya devam ediyor. Peker’in son videosunda konuşulan en ilginç detay ise Mario Puzo'nun "Münih'e Kadar 6 Mezar" kitabı.

Herkesin kaçırdığı bomba ayrıntı

Sedat Peker’in yayınladığı videoda kullandığı The Godfather''ın da yazarı Mario Puzo''nun Mario Cleri takma ismiyle yazdığı bu romanın tanıtım bülteninde yazanlar şöyle:

"Bu romanda 2. Dünya Savaşı''nda Nazilerin eline düşen, üstün hafızaya sahip şifreleme uzmanı Amerikalı bir subayın yıllar sonra Avrupa''ya dönerek başlattığı insan avı anlatılıyor. İşkencecilerinin peşine düşen Amerikalı Avrupa''nın farklı kentlerinde iz sürüyor."

Sedat Peker, bugün 9. videosunu yayınladı. Yayınladığı videoda birçok iddiada bulunan Peker, Habertürk sunucularından Veyis Ateş hakkında da şok edici iddialarda bulundu.

Her hafta yeni bir video çekerek hem birçok isimden hem de hükümet yetkililerinden bahsederek sarsıcı iddialarda bulunan Peker, bazen masada bazen de videonun arka planında farklı farklı mesajlar içeren kitaplar kullanmaya devam ediyor.

İlgili Haberler