Sefirin Kızı’nda ayrılıklar bitti! Diziye ünlü isim katılıyor

Sefirin Kızı’nda ayrılıklar bitti! Diziye ünlü isim katılıyor
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisine dâhil olmasının ardından sevilen yapımın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak ünlü oyuncu Şafak Başkaya dahil oldu.

Haber Global''de yer alan habere göre, Star TV''nin dikkat çeken yapımlarından Sefirin Kızı dizisi senaryosuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Tuba Büyüküstün''ü oyuncu kadrosuna transfer ederek gündem olan diziye bir bomba isim daha katıldı. Sefirin Kızı''na son olarak ünlü oyuncu Şafak Başkaya dahil oldu.

Geçirgen bağırsak sendorumu nedeniyle zor günler yaşayan Neslihan Atagül''ün Sefirin Kızı''na veda etmesinin ardından, Uraz Kaygılaroğlu da projeden ayrılmıştı. Ancak Sefirin Kızı dizisinde yaprak dökümü bir türlü sona ermedi. Senaryo değişikliğine gidilen dizide Kahraman''ı canlandıran Bülent Şakrak da diziden ayrıldı.

ŞAFAK BAŞKAYA KİMDİR?

1983 doğumlu oyuncu Şafak Başkaya İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Maltepe Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur.

Bugüne kadar Kurtlar Vadisi, Kaybedenler Kulübü, Muhteşem Yüzyıl, Mahmut ile Meryem, Benim Adım Gültepe ve Anne gibi projelerde yer almıştır. Günümüzde ise Vatanım Sensin dizisinde Mestan Efe karakterini canlandırmaktadır.