Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bursin'e büyük şok

Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bursin'e büyük şok
FOX TV'de ekrana gelen ve özellikle gençler tarafından sıklıkla takip edilen Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerini paylaştığı dizinin final yapacağı iddia edildi.

Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bursin'e büyük şok

Başrollerini ünlü oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bursin''in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili final iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süreden bu yana hakkında final dedikoduları yapılan dizi ile ilgili ortaya atılan iddia bu sefer daha ciddi. 

3 HAFTAYA FİNAL YAPACAĞI İLERİ SÜRÜLDÜ 

Hande Erçel ile Kerem Bürsin gibi iddialı oyuncularla öne çıkan Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günü değişse de, kaderi değişmedi. 

FOX TV''de cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin, yeni rakibi Kardeşlerim karşısında zorlandığı iddia edildi. Yurt dışı satışları iyi giden ancak reytinglerde bir türlü istenilen başarıya ulaşamayan Sen Çal Kapımı dizisinin 2-3 hafta sonra final yapacağı öne sürüldü. 

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Hande Erçel ve Kerem Bürsin''in tüm sahnelerine rağmen kurtarılamayan Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana veda edeceğine dair ne kanaldan ne de dizinin yapımcısından bir açıklama geldi. Dizinin ekranlara vedası yayınlanan yeni bölümleriyle önümüzdeki haftalarda belli olacak. 

HANDE ERÇEL DE SESSİZLİĞİNİ KORUYOR 

Son yıllarda yer aldığı "Halka", "Siyah İnci" ve "Azize" gibi yapımların erken final yapması nedeniyle yüzü bir türlü gülmeyen Hande Erçel''den de konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.