Şenol Güneş’ten Kagawa ve Tolgay açıklaması

Şenol Güneş’ten Kagawa ve Tolgay açıklaması
Beşiktaş Teknik Direktörü, Fenerbahçe’ye transferinden sonra yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Tolgay’ın kötü bir insan olmadığını belirterek, ilk maçında attığı iki golle yıldızlaşan Kagawa için övgü dolu sözler söyledi.

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Futbolun ilginçliği burada. Kendi sahamızda 3-2 kaybettiğimiz Antalya maçına baktığınızda orada daha farklı olması gerekiyordu ama bugün burada farklı oldu, farklı kazandık."

"Puan ve moral kayıplarımız vardı, bunları gidermemiz gerekiyordu. Bugün kazanmamız moral açısından büyük fayda sağladı ancak henüz puan kayıplarını telafi edemedik."

KAGAWA AÇIKLAMASI

"Kagawa enteresan oldu, futbol böyle bir şey. Attığınız gol rekor da olabilir. Oyuncu kalitesi belli, bizim de oynayıp başarılarını ve katkılarını bekliyoruz. Onun için de, bizim için de iyi oldu. Diğer oyuncular da katkılı çalıştılar."

"Kaptanlık o kadar mesele değil, herkes kaptan. Önemli olan aynı duyguyu paylaşmak. Pozisyonlar verdik, bunda Vida ve Mirin'in hataları da oldu. Kaliteli takımların yapmayacağı hatalar yapmazsak, daha iyi sonuçlar alırız"

"Quaresma idmana çıkıyor, haftaya ne olacağını bilmiyorum. Gidip gelme konusu benim verebileceğim bir karar değil şu anda."

TOLGAY İÇİN NE DEDİ?

"Tolgay Arslan kötü bir insan değil. Tolgay iyi düşünceleri olan, bunları yanlış kullansa bile takım için savaşan bir oyuncu. Bana teşekkür etmesine gerek yok. Tolgay ile daha önce düğünde de beraber olduk, geldi, görüştük, bir şey yok."

"Tolgay Arslan'ın gittiği takımda başarılı olacağını düşünüyorum. Bütün oyuncuları seviyorum, hatasıyla, sevabıyla. Gülü seven dikenine katlanır, gülü değerli yapan da dikenidir. Dikensiz gül istiyorsan, gidersen cennette bulursun."

İlgili Haberler