Serdar Dursun'un sahalara dönüş tarihi belli oldu

Serdar Dursun'un sahalara dönüş tarihi belli oldu
Fenerbahçe'de, Adana Demirspor maçında köprücük kemiğinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Serdar Dursun'un sahalara dönüş tarihi belli oldu.

Fanatik''te yer alan habere göre, uzun yıllar A Milli Futbol Takımı’nda görev yapan Doç. Dr. Cengiz Dinç, Serdar Dursun’un sakatlığıyla ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Dr.Dinç, “Serdar büyük bir talihsizlik yaşadı. Futbol sahalarında çok fazla rastlanan bir sakatlık değil ancak zor bir durum. Kırığın normal mi yoksa parçalı mı olduğunu bilmiyorum. Ancak her halükarda ameliyat olması, oyuncunun sahalara dönüşünü hızlandıracaktır. Bu nedenle ben 6 veya 8 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını öngörüyorum. Yine de yapılan detaylı röntgen ve MR sonuçlarının bilinmesinde fayda olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Serdar''ın ekimdeki milli aradan sonra oynanacak Trabzonspor maçında dönüş yapması bekleniyor.

Adana Demirspor müsabakasının 46. dakikasında Mbwana Samatta''nın yerine oyuna dahil olan ve sarı-lacivertli takımın attığı golde katkısı bulunan 29 yaşındaki futbolcu, sakatlanınca 70. dakikada yerini Nazım Sangare''ye bırakmıştı

İlgili Haberler