Sergen Yalçın Beşiktaş antrenmanında sahaya indi

Sergen Yalçın Beşiktaş antrenmanında sahaya indi
Beşiktaş’ın Gençlerbirliği maçı için bugün yaptığı antrenmanda dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı. Teknik Direktör Sergen Yalçın, çift kale maçta forma giydi. Daha önce “"Antrenmanlarda futbol oynamıyorum. Krampon giyip oynamak istemiyorum, çocukların da morali bozulacak diyen Yalçın’ın görüntüleri gündem oldu.

Beşiktaş, 4-1’lik Konyaspor mağlubiyetinin ardından Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmandaki en dikkat çeken an ise Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın çift kale maçta oynaması oldu.

Süper Lig’de 4. Haftada oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, bugün gerçekleştirdiği antrenmanda dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yaptı. Konyaspor maçında oynayan futbolcular ise sahada yapılan koşular ve stretching çalışması ile günü tamamladı.

Maçta oynamayan oyuncular ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile antrenmana başladı. 5’e 2 çalışması, kondisyon koşuları ve 1’e 1 mücadelenin yer aldığı çalışmalar yaptı. İdman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

ei-twt6wsaaxpno.jpg

SERGEN YALÇIN SAHAYA İNDİ

Beşiktaş’ın Gençlerbirliği maçı hazırlıklarında ilginç anlar yaşandı. Teknik Direktör Sergen Yalçın, çift kale maçta oynadı. Yalçın, 10 Mart tarihinde yaptığı açıklamada "Antrenmanlarda futbol oynamıyorum. Krampon giyip oynamak istemiyorum, çocukların da morali bozulacak! Onu da düşünüyorum aslında biraz. Görmesin çocuklar şimdi, görürlerse problem olur” ifadelerini kullanmıştı.