Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da hayranlarını üzen ayrılık

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da hayranlarını üzen ayrılık
Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'da flaş bir ayrılık yaşanıyor. Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka'nın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da hayranlarını üzen ayrılık

Show TV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Çukur''da bomba bir ayrılık yaşanıyor. TV100''de yer alan habere göre sezon sonunda final yapacak dizide Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka, diziden ayrılıyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş, Aka''nın diziye nasıl veda edeceği hakkında da bilgi verdi. Buna göre dizinin 123. bölümünde beklenmedik bir gelişmeyle Celasun hayatını kaybedecek. 

NEREYE GİDECEĞİ DE NETLEŞTİ

Yine Altuntaş tarafından aktarılan bilgiye göre Kubilay Aka''nın yeni adresine ilişkin bilgiler de netlik kazandı.  Show TV’de yayınlanacak olan Camtavanlar isimli yazlık bir dizide oynamaya hazırlanan Kubilay Aka, Çukur dizisindeki rolüne de hayranlarını üzen bir şekilde güle güle diyecek. 

BENSU SORAL İLE PARTNER OLDU

Ünlü oyuncu Kubilay Aka''nın  OJO Pictures imzalı ve Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı, Fehmi Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı Camtavanlar dizisindeki rol arkadaşı da yine tanıdık bir isim. Ünlü oyuncu Bensu Soral''ın Aka ile partner olacağı öğrenildi. 

Aka, Camtavanlar dizisinde restoran zinciri sahibi Cem isimli bir kişiyi canlandıracak.