Sinan Gümüş'ün 100. maç mutluluğu

Sinan Gümüş'ün 100. maç mutluluğu
Fenerbahçe'nin sezon başı kadrosuna kattığı isimler arasında yer alan başarılı futbolcu Sinan Gümüş, ligdeki 100. maçınca gol ile buluşmanın sevincini yaşadı.

Sinan Gümüş'ün 100. maç mutluluğu

Süper Lig''e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak art arda önemli puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe''nin sezon başında ezeli rakibi Galatasaray''dan renklerine bağladığı Sinan Gümüş, ligdeki 100. maçınca golle buluşmanın sevincini yaşadı. 

Sarı-lacivertli takımın Gaziantep''i 3-1 mağlup ettiği müsabakada Süper Lig''de "dalya" diyen 27 yaşındaki futbolcu, AA muhabirlerine açıklamada bulundu.

"ÜZERİNE KOYARAK ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM" 

Ligde 100. maç heyecanını yaşadığı ve bu müsabakada fileleri havalandırdığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Sinan Gümüş, şu ifadeleri kullandı:

"Süper Lig seviyesinde bir dakika oynamayı bile hayal ederken, 100 maça erişmem ve bu özel günü golle süslemem beni çok mutlu ediyor. Ancak hedefleri bulunan biri olarak, bununla yetinmek istemiyorum. Çok daha fazlasını başarabilirim ve başaracağıma inanıyorum. Şu an Emre Belözoğlu yönetiminde takım olarak bir uyanış yaşadığımızı düşünüyorum. Çok daha iyi bir takım olacağız. Ben de her hafta üzerine daha çok koyarak elimden geleni yapacağım."  

  

İlgili Haberler