Şişli'de Ahmet Ünal yeniden başkan

Şişli'de Ahmet Ünal yeniden başkan
İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Tek listeyle girilen kongrede Ahmet Ünal yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığı'nı İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Suat Sarı'nın yaptığı kongrede delegeler Ahmet Ünal ile 'Yola devam' dedi. Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, sözlerine Afrin'de şehit düşen Mehmetçiğe başsağlığı dileyerek başladı.

İYİ Parti'nin cesurlar hareketi olduğunu belirten Ünal, "İYİ Parti olarak Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve ekibi ile çıktığımız bu kutlu yolculukta, her geçen gün daha da güçlenerek cennet vatan Türkiyemiz için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Bu kutlu yolculukta önümüze çıkarılan engeller, tehditler bizleri yıldıramadı, yıldıramayacak. Biz siyasete yeni bir soluk getiriyoruz. Şişlililerin beklentilerine cevap verebilecek bilgi birikimine sahip ve siyasette liyakati getirdiğimiz net olarak görülecektir. Önümüzdeki süreçte de geliştireceğimiz projelerimizle Şişli Halkı'nın tercih noktası olacağız." diye konuştu.

'SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK'

AKP'nin politikaları sonucu altüst olan devlet mekanizmasının İYİ Parti'nin geliştireceği politikalarla yerli yerine oturtulacağını belirten Ünal, 'Halkımızın partimize olan teveccühü bize göstermektedir ki sorumluluğumuz büyük, vazifemiz ise kutsaldır. Halkımız AKP'nin politikalarının ülkemizi getirdiği noktadan memnun değildir. AKP iktidarı ile memleket her alanda, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, hukuk ve adaletin tesisinde, temel hak ve özgürlüklerde ciddi sorunlar yaşamakta, uçurumun eşiğine gelmiş bulunmaktadır. İşte biz İYİ Parti Şişli olarak diyoruz ki; Korkma Türkiyem! İçinde bulunduğumuz bu durumun sebebi devletimizin aczi değildir bilakis devletimiz güçlüdür, bu durumun sebebi AKP ve onun basiretsiz politikalarıdır. İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde AKP tarafından altüst edilen devlet mekanizmasını yerli yerine oturtup akabinde de olmaları gereken seviyeye getireceğimizi belirtmek isterim" dedi.

Faaliyet raporu ve mali raporların okunmasının ardından gerçekleşen seçimde Ahmet Ünal başkanlığındaki liste delegelerin oylarıyla seçildi.