Son dakika | Kameraman Muharrem Sarıkaya'dan dayak yerken Fatma Şahin olan biteni gülümseyerek izledi

Son dakika | Kameraman Muharrem Sarıkaya'dan dayak yerken Fatma Şahin olan biteni gülümseyerek izledi
Son dakika... Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı ve "Bir anda oldu" dediği skandal görüntülerin devamı ortaya çıktı. Olan biteni gülümseyerek seyreden Fatma Şahin'e tepkiler çığ gibi. İşte ayrıntılar...

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya''nın, yayın sırasında ses kontrolü yapan kişiye tokat attığı skandal anların devamı ortaya çıktı. Görüntülerde İHA muhabiri Ahmet Demir''e tokat atan Muharrem Sarıkaya kadar olay karşısından sessiz kalan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de tepki çekti.

Şahin''den tokat skandalıyla ilgili "Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya’nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. Muharrem Sarıkaya  kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi" açıklaması gelmişti.

YENİ GÖRÜNTÜLER GELDİ!

Tepki çeken tokatlı saldırının uzun versiyonu da sosyal medyadan paylaşıldı. Yeni görüntülerde ''bir anda oldu, özür dilerim'' diyen Sarıkaya''nın İHA muhabirine karşı kaba ve azarlayıcı bir tavırda olduğu görüldü. 

FATMA ŞAHİN''İN GÜLÜMSEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Yeni görüntülerde Fatma Şahin’in bir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmesi ve gerginliği süren Sarıkaya karşısında gülümsemesi sosyal medyayı salladı. Vatandaşlardan Şahin''e tepki yağarken basın kuruluşlarından  da ''kınama'' geldi.

"TEPKİ GÖSTERMEYEN BELEDİYE BAŞKANINI KINIYORUZ"

Sınır Tanımayan Gazeteciler''den (RSF) yapılan açıklamada, “Zalimane tavrı nedeniyle Muharrem Sarıkaya''yı kınıyoruz; hiçbir şey olmamış gibi davranmayı sürdüren Sayın Fatma Şahin''e de tehessüflerimizi bildiriyoruz. İsmine bakılmadan hakkında işlem yapılmalı ki, sektör içi gazeteci ezme girişimleri için ders olsun” çağrısı yapıldı.

Basın Konseyi''nden ise "Bu ayıplı hareketinin ardından özür dilemiş olsa da meslektaşını tokatlayan program sunucusunu; buna tepki göstermeyen konuğu belediye başkanını kınıyoruz" açıklaması geldi.

İlgili Haberler