Son Yaz final mi yapacak? Son Yaz bitiyor mu?

Son Yaz final mi yapacak? Son Yaz bitiyor mu?
FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz final mi yapıyor sorusu bir kez daha gündeme geldi. Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit’in diziden ayrılmasından sonra Son Yaz’ın final yapacağı iddia edildi.

FOX TV ekranlarında ilk sezonunda büyük bir etki yaratan ve izlenme rekorları kıran Son Yaz dizisi yeni sezonda beklenen patlamayı yapamadı. Başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay ve Birce Akalay’ın yer aldığı Son Yaz dizisi 2. yeni sezonunda reytinglerde büyük bir düşüş yaşadı.

Son Yaz final mi yapacak?

FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin şu anda final yapacağı yönünde kesin bir haber bulunmamaktadır. Son Yaz dizisi 24. yeni bölümü ile 2 Ekim 2021 Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacaktır.

Son Yaz 24. bölüm özeti

Soner’in vurulması ile Emel, kızının ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu tekrar anlar. Emel Naz’ı almak istese de bu o kadar kolay olmayacaktır. Naz artık Sancaktar Ailesi’nin bir üyesidir.  Selim’in de konuya dahil olmasıyla bu durum, büyük bir aile krizine sebep olur.  Sancaktar’lar ve Kara Ailesi yüz yüze gelecektir.

Akgün ise Soner’in intikamını almak ister. Cihan ile iş birliği yaparak Soner’in intikamını almak için harekete geçecektir. Tam bu noktada Sare devreye girer ve işleri kendi lehine çevirmek için bir plan yapar. Sare için her şey planlandığı gibi giderken her şey bir anda alt üst olur. Sare Akay aslında Selim Kara ile şimdi tanışacaktır.