Sonuçlardan sonra teşkilatlara acil koduyla mesaj gitti! AKP'nin sır gibi sakladığı anket

Sonuçlardan sonra teşkilatlara acil koduyla mesaj gitti! AKP'nin sır gibi sakladığı anket
İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür'den anketlerle ilgili çarpıcı bir iddia geldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan''ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak''ın kardeşi Serhat Albayrak''ın sahibi olduğu Turkuvaz medyadan anket sonuçlarıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Turkuvaz medyaya bağlı Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, 56 bin kişiyle yapılan bir anketten sonra AKP teşkilatlarının harekete geçtiğini söyledi.

56 BİN KİŞİYLE ANKET YAPILDI

Yapılan araştırmanın Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatlarını harekete geçirdiğini belirten Mahmut Övür, "Peki, AK Parti böyle bir hamleye neden ihtiyaç duydu? Sorunun cevabı 56 bin kişiyle yapılan bir araştırmada saklı." dedi.

İLK DERSİ ERDOĞAN VERECEK

2023 seçimlerine giden sürecin hiç de kolay olmayacağını itiraf eden Mahmut Övür, "O araştırma teşkilatlarda böyle bir ihtiyaç olduğunu ortaya koyuyor. Özellikle iki ihtiyaç çok dikkat çekici; "algı yönetimlerine karşı motivasyon" eksikliği ve ''muhalefetin gayrinizami harp mantığıyla'' hareket etmesi...  Siyasi literatürde var mı bilmiyorum ama "muhalefet prangası" kavramsallaştırması, Türkiye''de farklı bir hesaplaşma yaşandığını gösteriyor. AK Parti de teşkilat olarak bu teze uygun yeni bir hazırlığın içinde... Önümüzdeki günlerde 93 bin kişilik dev bir eğitim programı başlatıyor. İlk dersi de Başkan Erdoğan verecek." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler