Aziz Yıldırım kumpas davası kararlarını izlerken zevkten dört köşe oldu

Aziz Yıldırım kumpas davası kararlarını izlerken zevkten dört köşe oldu
Futbolda şike kumpası davasında 4 isim hakkında cezalara açıklandı. Aziz Yıldırım'ın çıkan kararları seyrettiği ana ait bir kare sosyal medyada paylaşıldı. 3 Temmuz'da başlayan şike kumpası davası sonucunda bir yıl hapis yatan Aziz Yıldırım, 10 yıl sonra açıklanan kararlarda büyük mutluluk yaşadı.

Böyle keyifle izledi

Fenerbahçe''nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz 2011''de başlayan şike kumpası davasında cezaevine girip bir yıl hapis yatmıştı. Yıldırım, kararların açıklanması sonrası kazanılan davanın mutluluğunu yaşadı.

ŞİKAYET DİLEKÇESİNİ BİZZAT VERDİ

Kendisi ve davadan zarar gören diğer tüm arkadaşları için şikayet dilekçesini bizzat veren Yıldırım, uzun yıllar sonra kazanılan davanın sonucunu dinlerken duygu dolu ve mutlu anlar yaşadı.

"İHTİLAL YAPACAKLAR"

Aziz Yıldırım, başkanlığı devam ettiği dönemde yaptığı açıklamalar nedeniyle birçok kesimden eleştiri almıştı. Yıldırım, "Ne şikesi memleket elden gidiyor, 50 bin kişiyle ihtilal yapacaklar" sözlerini kullanmıştı.

KARARLAR AÇIKLANDI

Şike kumpası davasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca 1406 yıl, organize suçlar müdürü Nazmi Ardıç 1972 yıl 10 ay, eski polisler Ahmet Kalender 588 yıl ve Lokman Yanık''a 161 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

İlgili Haberler