Rumen Başkan Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti

Rumen Başkan Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti
Galatasaray'ın başı Morutan yüzünden dertte.

Steaua Bükreş''in sahibi Gigi Becali, Galatasaray''a savaş açtı. Becali, Morutan transferinin taksitlerini yatırmadığı gerekçesiyle UEFA''ya şikayet etti. Galatasaray hakkında da sert ifadeler kullandı.

Galatasaray''ın sezon başında kadrosuna kattığı Morutan yüzünden Rumenlerle kriz çıktı. Steaua Bükreş''in sahibi Gigi Becali, Galatasaray''ın Morutan transferinde taksitleri yatırmadığını iddia etti.

UEFA’YA GİTTİ

Becali, Galatasaray''ın taksitleri geç yatırdığını ve dava açacağını ifade ediyordu. Romanya''dan Prosport''un haberine Becali, Morutan transferi için UEFA''ya gitti.

''TÜRKLERİ DAVA ETTİM''

Becali, "Galatasaray''dan para beklemekten bıktım. Türkleri UEFA''da dava ettim. Onlara oyuncu veriyorsunuz, sonra ödemelerini unutmuş gibi yapıyorlar" dedi.

SUÇLAMA YÖNELTMİŞTİ

Becali, Botaşani kulübünün transferden yüzde 9''luk payını alamaması hakkında da Galatasaray''a suçlama yöneltmişti. Bükreş ekibinin sahibi, "Galatasaray''dan para alamadım. Para almadan size nasıl ödeme yapabilirim" ifadelerini kullanmıştı.

TERİM GİTTİ MORUTAN BİTTİ

Fatih Terim''in onayıyla transfer edilen Morutan, sezona iyi girdi, ancak takımla birlikte o da düşüşe geçti. Torrent geldikten sonra kulübeye hapsolan Rumen futbolcu, 23 maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.