Bakan Soylu: 22 bin hakaret aldım

Bakan Soylu: 22 bin hakaret aldım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2020 yılında kendisine yönelik yapılan hakaretlerin sayısının 22 bin civarında olduğunu açıkladı. Bakan Soylu, "Bunun içinde ben ağzı açılmamış küfürler duydum. Hayatımda duymadığım küfürlerle karşı karşıyayım sosyal medyada." diye konuştu.

ANKA'da yer alan habere göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM’de Dijital Mecralar Komisyonu’nda sunum yaptı ve milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, kendisine gelen hakaret sayısını da açıkladı.

"BEN AĞZI AÇILMAMIŞ KÜFÜRLER DUYDUM"

Bakan Soylu, "Ben İstanbul’da suçun önemli olduğu bir mahallede büyüdüm. Sarıgül mahallesi dediğiniz zaman İstanbul’da belli bir mahalledir. Bunun içinde ben ağzı açılmamış küfürler duydum. Hayatımda duymadığım küfürlerle karşı karşıyayım sosyal medyada. Ve ben İçişleri Bakanıyım. Yani ananıza, hanımınıza, çoluğunuza çocuğunuza, ailenize küfredildiği zaman. Yani biz bunu keyif için yapmıyoruz, böyle bir şey olabilir mi ya? Böyle bir şeyle karşılaşılabilir mi?" ifadelerini kullandı.

"BU BÖYLE KATLANILABİLİR BİR İŞ DEĞİLDİR"

Soylu en son annesine yapılan hakareti hatırlatarak, "İzmir’de adam. Hakikaten ben küfürün envai çeşidini duydum, çocukken hepimiz duyduk yani ben de öyle bir mahallede büyüdüm. Ben hayatımda ağzı açılmamış küfür duydum ve neticede. Yani sonuncusu hiçbir şey değil. Bu böyle katlanılabilir bir iş değildir. Bunun oluşturulan bir iklim sonucu meydana geldiğini ve bunun bir vesayet olduğunu iddia ediyorum" diye konuştu.