Survivor’da 5 tane sigara böreği için kıran kırana mücadele. Sergen’in parkur hızı Acun Ilıcalı’nın ağzını açık bıraktı

Survivor’da 5 tane sigara böreği için kıran kırana mücadele. Sergen’in parkur hızı Acun Ilıcalı’nın ağzını açık bıraktı
Survivor 2021’in dün akşam ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunununda 5 tane sigara böreğini kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Dört yeni yarışmacının dahil olduğu Survivor’da Sergen parkur hızıyla herkesi şaşırttı. Ilıcalı, “Sergen’in enteresan bir parkur hızı var. Müthiş bir hız. Sergen Survivor tarihine geçti” ifadesini kullandı.

TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen Survivor 2021’in son bölümünde ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Ödül oyunu için dün akşam Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımı birbirleriyle kıran kırana mücadele etti. Bu arada iki takıma da yeni iki yarışmacı katıldı. Heyecanla izlenen yarışmada kazanan takım sigara böreğinin sahibi oldu.
yenicag-survivor7-003.jpg
Survivor Ünlüler Gönüllüler takımlarına dört yeni yarışmacının katıldığı gecede, rekabetleri ile dikkat çeken Sergen ve Baran'ın parkurdaki ilk karşılaşmasında heyecanlı dakikalar yaşattı. Sancakay'la eşleşen Meryem'in sakatlanması herkesin yüreğini ağzına getirdi.
BEŞER TANE SİGARA BÖREĞİ İÇİN YARIŞTILAR
Survivor'a dört yarışmacının katılmasının ardından zorlu parkurda yemek ödülü için takımlar karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı oyun öncesinde, ödül oyununu kazanan takım yarışmacılarının, beşer tane sigara böreği yiyebileceğini açıkladı.
yenicag-survivor4-003.jpg
SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Ödül oyunu öncesi  iki takımın da motive olmasının ardından parkurda ilk olarak avantaj için mücadele edildi. Avantaj oyununda üç erkek üç kadın arasında gerçekleşen karşılaşmada Ünlülerden İsmail, Gönüllülerden Poyraz atıcı olarak parkura çıktı. Atışlarda başarı sağlayan Poyraz takımına seçim şansını kazandırdı.
yenicag-survivor2-011.jpg
İlk oyun sonrası gerçek mücadele için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Kuleden geçip labirente girilen oyunda yeni yarışmacı Sergen performansı ile göz doldurdu. Merve ile Ayşe karşılaşmasında ise kazanan Ayşe oldu. Böylece 10-9 skorla rakibini yenen gönüllüler takımı uzun bir aradan sonra yemek ödülü almış oldu.
yenicag-survivor1-010.jpg
SURVİVOR'A DÖRT YENİ YARIŞMACI KATILDI
Ödül mücadelesinin yaşandığı gecede Survivor'a dört yeni yarışmacı geldi. Ünlüler takımına Sergen ve Bahar, Gönüllüler takımına Baran ve Duygu katıldı. Yedeklerden Ünlüler takımına katılan Sergen, parkurdaki hızı ile güne damgasını vurdu.
ILICALI: SERGEN SURVİVOR TARİHİNE GEÇTİ
Yarışmaya katıldığı ilk günde takımın en iyi seçilerek çıktığı oyunda Steven’ı da yenen Sergen takımına bir sayı kazandırdı. Yeni yarışmacı ile ilgili Acun Ilıcalı, “Sergen’in enteresan bir parkur hızı var. Müthiş bir hız. Sergen Survivor tarihine geçti” dedi.
yenicag-survivor6.jpg
MERYEM YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ
Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıktan dolayı Survivor'a erken veda eden Meryem Kasap ödül oyunu sırasında parkurda ayağı kayarak düştü. Yere yığılan ve doktorun müdahale ettiği Meryem'e yürekleri ağızlara getirdi.
YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK
Son bölümün ardından Survivor 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Eleme gecesinin yer aldığı Survivor yeni bölüm fragmanında Batuhan'ın dışlandığını söylemesi ve Duygu'nun sakatlanması dikkat çekti. 
yenicag-survivor3-003.jpg
SURVIVOR SERGEN KİMDİR?
Survivor Sergen, yarışmaya yedeklerden girdi. Survivor Sergen Bayar, 26 Eylül 1998 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Aslen Ayvalıklı olan Survivor Sergen, İstinye Anadolu Lisesi mezunu. Tam bir spor düşkün olan Survivor Sergen'in başlıca ilgilendiği dallar şöyle; tenis, crossfit, kite surf, street workout, artistik cimnastik, free running. Sekiz sene amatör olarak tenis oynayan yarışmacı, Enkaspor lisanslı olarak profesyonel sprinter iken bırakmış. Çok iyi derecede yüzme bildiğini ifade eden Sergen Bayar, Survivor'da en çok yemek yemeyi özleyeceğini söyledi.


(Kaynak: Hürriyet)