Survivor'da heyecan dorukta. Acun Ilıcalı’dan sakatlanan Reşat’la ilgili flaş açıklama

Survivor'da heyecan dorukta. Acun Ilıcalı’dan sakatlanan Reşat’la ilgili flaş açıklama
TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen Survivor 2021’de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler eleme adayını belirlemek üzere konseye gitti. Peki, Survivor 2021’de ilk eleme adayı kim oldu.  Çağrı ve Steven neden tartıştı. Acun Ilıcalı’nın sakatlanan Reşat’la ilgili yaptığı önemli açıklama ne. İşte dün gece yaşananlar…

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'in dokunulmazlık heyecanının yaşandığı 16 Ocak akşamı izleyici karşısına çıkan 6. bölümünde, ada konseyinde ünlüler takımında ismi en çok yazılan yarışmacı haftanın ilk eleme adayı oldu. Peki, Survivor 2021’de ilk eleme adayı kim oldu.  Çağrı ve Steven neden tartıştı. Acun Ilıcalı’nın sakatlanan Reşat’la ilgili yaptığı önemli açıklama ne. İşte dün gece yaşananlar…
yenicag-survivor-001.jpg
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI
İkinci haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Kuvvete dayalı olan zorlu parkurda yarışmacılar rakibini iterek platformun sonunda yer alan kovaları devirmeye çalıştı. Zorlu oyunda Gönüllüler takımında Yunus Emre geceye damga vururken, Poyraz'ın performansı göz doldurdu. Günün sonunda 10-6 skorla dokunulmazlığı gönüllüler aldı. Acun Ilıcalı performansından dolayı dokunulmazlık sembolünü Yunus Emre Karabacak'a verdi.
yenicag-survivor1-009.jpg
MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI
Erzak malzemelerinin verildiği market ödül oyunu zorlu anlara sahne oldu. Ünlüler ve gönüllülerin karşı karşıya geldiği oyunda parkurda ikişer yarışmacı yarıştı. Oyun esnasında yarışmacılardan biri taşıyıcı olurken, diğeri arkadaşına yardım etti. Taşıdıkları küpleri devirmek için atıcılığın sağlanmaya çalışıldığı oyunda, sakatlığı süren Reşat ve ünlüler takımından Atakan yer almadı. Nefes kesen parkurda galip gelen takım ünlüler oldu ve böylece market ödülünü ünlüler takımı kazandı.
yenicag-survivor2-010.jpg
ÇAĞRI İLE STEVEN NEDEN TARTIŞTI
Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de tansiyon yükseldi. Yoğun mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyununda atış yaparak sayıyı kazanan Steven'ın sevinç gösterisi karşısında Çağrı sinirlendi. Steven'ın dil çıkararak sevindiğini söyleyen Çağrı Atakan 'Dilin içeride duracak' diyerek rakip takımdaki yarışmacıların üzerine yürüdü. Diğer yarışmacıların araya girmesi ile ortam normale döndü.
yenicag-survivor7-002.jpg
ACUN ILICALI GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİ
Konseyde de gündeme gelen 'dil çıkarma tartışması' ile ilgili Acun Ilıcalı, Steven'ın tartışmalı sevinci ile ilgili kendi görüşünü paylaştı. Olayın kaydını seyreden Ilıcalı, Steven'in sevinç hareketini karşı takıma bilerek yapmadığını söyledi.
yenicag-survivor3-002.jpg
“SANA MI YAPTIM BEN”
Steven ise 'sana mı yaptım ben' diyerek kendini savundu. Öte yandan Acun Ilıcalı da Gönüllüler'in yanına gitti ve bir uyarıda bulundu.
yenicag-survivor4-002.jpg
ACUN ILICALI UYARIDA BULUNDU

Mavi takımın yanında gelen Ilıcalı, "Ben şimdi bir şey söyleyeceğim Gönüllüler, sizin amacınız oyunu çıkmaza sokmaksa şöyle bir şey yapalım. Altınız birden bileğimiz ağrıyor deyin." diye konuştu.
yenicag-survivor5-002.jpg
HAFTANIN ELEME ADAYI BELLİ OLDU
Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde kritik dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımı konsey oylamasına gitti. Yapılan oylamayla potaya İlayda girdi. Böylece ikinci haftanın ilk eleme adayı Survivor İlayda oldu.
yenicag-survivor9.jpg
Pazar günü ve Salı akşamı da iki adayın seçilmesi sonrası adaya bir isim veda edecek.
yenicag-survivor11.jpg
SURVİVOR İLAYDA ŞEKER KİMDİR?
İlayda Şeker, 1994 yılında Nevşehir’de dünyaya geldi. 18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşayan Şeker, üniversiteyi kazandıktan sonra şehir değiştirdi. Üniversiteyi Sakarya'da tamamlayan genç yarışmacı, lisansını tamamladıktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına taşındı. İlayda Şeker, "İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum." sözleriyle iddiasını ortaya koydu.


(Kaynak: Hürriyet)