Survivor'da futbol maçının ödülünü Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlüler Gönüllüler kıyasıya mücadele etti

Survivor'da futbol maçının ödülünü Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlüler Gönüllüler kıyasıya mücadele etti
Survivor ekrana gelen son bölümde birleşme partisi futbol maçı oynandı. Ünlüler-Gönülüler takımına Barış'ın erken vedasının ardından Sercan Yıldırım ve Ardahan davet edildi. Acun Medya'da Oğulcan Engin mücadeleye damga vururken Ünlüler-Gönüllüler takımında oynadığı futbolla Steven damga vurdu.

 

Cumartesi akşamı ekrana gelen Survivor 2021''de Ünlüler ve Gönüllüler takımı birleşme partisi futbol maçı oynandı.
İKİ İSMİ DAVET ETTİ
Ünlüler takımında Barış Özbek''in erken vedasının ardından Acun Ilıcalı geçtiğimiz sezon Survivor''da mücadele eden iki isim olan Sercan ve Ardahan''ı birleşme partisi futbol maçına davet etti.
Mücadele karşılıklı gollerle geçerken mücadeleye damga vuran isimler her iki takımda da oldu. Acun Medya''da attığı gollerle mücadeleye Sinan Engin''in oğlu Oğulcan Engin damga vururken Ünlüler-Gönüllüler takımında damga vuran ism ise Steven Salam oldu
KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU
Survivor''da birleşme partisi futbol maçı kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Ünlüler-Gönüllüler ikinci yarıda öne geçse de Oğulcan ve Maxi''yi durdurmak konusunda oldukça zorlandı. Survivor birleşme partisi futbol maçını kazanan takım Acun Medya oldu. Acun Medya mücadeleyi 7-5''lik skorla kazandı
10''AR BİN TL ÖDÜL
Survivor birleşme partisi futbol maçını Ünlüler-Gönüllüler takımının kazanması halinde toplamda 200 bin TL kişi başı 10''ar bin TL ödül verileceği Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.
''ANNENİZE SORDUK'' YARIŞMASI
Eğlenceli anların yaşandığı annenize sorduk oyununda ise 16 sorudan Poyraz, sadece iki soruya yanlış cevap vererek oyunun galibi oldu. İlk turda elenenler Hanzade, Merve olurken, ikinci turda Reşat, Ayşe, Sergen, Melis elendi. Üçüncü turda ise Batuhan, Öykü, Dora annenize sorduk oyunundan elendi. En çok doğru tahminde bulunan Poyraz ödülün sahibi oldu. Poyraz akıllı telefon ve ailesinden gelen videoyu izleme şansı kazandı.