Suzan Kardeş Vardar Ovası ile gönülleri fethetti

Suzan Kardeş  Vardar Ovası ile gönülleri fethetti
Müzik ve sanat dünyasının eğlenceli isimlerinden Suzan Kardeş, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde Barcelona Gypsy Balkan Orchestra ile müzikseverlerle buluştu.

Müziğin gücünün kendilerini bir araya getirdiğini söyleyen Suzan Kardeş, "Daha önce birbirimizi hiç tanımıyorduk ama müziğin öyle bir gücü var ki bizi bir araya getirdi. O kadar kolaylaştırdılar ki benim hayatımı ben hiç zorluk çekmeden sanki yıllarca onlarla berabermişim gibi şarkılar söyledik. Tonlarımızı ayarladılar, çalıştılar, provamızı yaptık ve çok şahane bir gece olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konseri izleyenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, eşi Pervin Ersoy ve birçok değerli isim yer aldı.

Unutulmaz performansı ile kendisini izlemeye gelenleri büyüleyen Suzan Kardeş, Atatürk''ün sevdiği parçalardan olan Vardar Ovası ile geceye damgasını vurdu. Barcelona Gypsy Balkan Orchestra''sı ile ilk defa bir araya gelmesine rağmen büyük bir uyum sahneye çıkan Suzan Kardeş''in konser boyunca süren neşeli ve sempatik tavırları seyircilerden çok büyük beğeni topladı.