Roberto Mancini gözünü kararttı!

Roberto Mancini gözünü kararttı!
Roberto Mancini gözünü kararttı!

Galatasaray Teknik Direktörü, “Olmak ya da olmamak” gözüyle baktığı Real Madrid sınavı öncesi radikal kararlar aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü, “Olmak ya da olmamak” gözüyle baktığı Real Madrid sınavı öncesi radikal kararlar aldı. Muslera, Semih ve Sneijder sakatlık problemlerini tam olarak atlatamamış olsalar bile ilk 11’de oynayacak. Aslan, Bernabeu’ya ofansif bir kadroyla çıkacak

 

Şampiyonlar Ligi’nde yarın deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray’da Mancini’nin oyun planı belli olmaya başladı. Amaçlarının üçüncü olarak Avrupa Ligi’ne devam etmek değil, ilk 2 sırada yer alarak Devler Ligi’nde yola devam etmek olduğunu belirten İtalyan çalıştırıcı, Bernabeu’da 3 puanı ne kadar istediğini ise taktik ağırlıklı antrenmanlarda gösterdi. Ayak parmağı kırılan ve takımla çalışamayan Fernando Muslera’yı İspanya’ya götürme kararı alan Mancini, antrenmanlara katılmasalar bile tam olarak hazır halde olmayan Sneijder ve Semih’e de “hazır ol” mesajı verdi. Golcüler Drogba, Burak ve Umut’u özel çalıştıran tecrübeli çalıştırıcının, Bruma’yla da yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

 


İnce hesaplar başladı
Dünkü taktik ağırlıklı antrenman öncesinde kısa bir konuşma yapan Mancini, “Grupta ince hesaplar yapılıyor. R. Madrid’den sonra Juventus’u konuk edeceğiz. İstanbul’da 6-1 kaybedilen maç kimseyi aldatmasın. İspanya’da kazanmak için oynayacaksınız. Ancak 1 puan bile bize turu getirebilir” ifadesini kullandı. Bu arada 2-1 kazanılan Sivas maçında kırmızı kart gören Dany’nin faturası ağır oldu. Mancini’nin yabancı sınırlaması olmamasına rağmen Real Madrid kafilesine almayı düşünmediği Kamerunlu stoperi lig maçlarında ise tribünün gediklileri arasına koymayı planladığı öğrenildi.  Galatasaray, bugün İspanya’nın başkenti Madrid’e gidecek. Son antrenman maçın oynanacağı Bernabeu’da yapılacak.

 


Galatasaray’a tanıdık hakem!

Sarı kırmızılıların yarın Bernabeu’da 21.45’te Real Madrid ile oynayacağı maçı İskoç hakem Willie Collum yönetecek. 2006’da FIFA hakemi olan Collum, G.Saray’a da oldukça tanıdık bir isim. İskoç hakem Cimbom’un geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde grupta Cluj ile deplasmanda oynadığı ve 3-1 kazandığı maç ile son 16 turunda Schalke ile TT Arena’da 1-1 berabere kaldığı karşılaşmalarda da düdük çaldı.

 

Cimbom’a Ronaldo müjdesi

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde yarın oynayacağı Real Madrid maçı öncesi Cristiano Ronaldo’nun oynayıp oynatılmayacağı belli oldu. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada Portekizli yıldızın kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Ronaldo’nun bu sezon La Liga’da 14 maçta 17, şampiyonlar ligi’nde de oynana 4 maçta 8 golü bulunuyor. Bu arada Real Madrid yönetimi, yarın kendi stadında Galatasaray’a karşı oynayacakları şampiyonlar ligi maçında taraftarına 5 yıl içinde 164 kez fileleri sarsarak kulüp tarihinin en golcü 5 ismi arasına giren Ronaldo’nun 40 bin maskesini dağıtacak.