Tarkan'ın şarkısı yancı gazetecileri korkuttu! İşte AKP sayesinde maaş alan gazetecilerin tam listesi

Tarkan'ın şarkısı yancı gazetecileri korkuttu! İşte AKP sayesinde maaş alan gazetecilerin tam listesi
Yeni çıkan ve tartışmaların odağında olan şarkısı "Geççek" için AKP'ye yakın yazarlar farklı tarzlarda Tarkan'ı hedef aldı.

Tarkan''ın yeni şarkısı "Geççek" için sosyal medya hesaplarından AKP''ye yakın gazeteciler, farklı yorumlarda bulundu. 

AKP''li yıllarda Türkiye''nin tanıdığı gazeteciler olan isimler, eleştirilerin yanı sıra ağır ithamlarda bulundu.

İşte AKP sayesinde maaş alanların Tarkan yorumları:

Cem Küçük: "Hiçbir orijinallik yok. Şarkının teması Mr Robot’tan. Tarkan’ın geldiği yer AK Parti’ye tavır alacak şarkı yapmak. Sorsan, “Şarkıdan isteyen istediğini anlar” diyecek. Yazık."

Esroy Dede: "Bir de ödlek oluyor bunlar.. yok ben pandemi dönemi yaşadığımız sıkıntılı günler GEÇÇEK dedim falan diyor. Delikanlı gibi desene ne GEÇÇEK''miş…"

Hacı Yakışıklı: "Pensilvanya''dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!"

Sinan Burhan: Hacı Yakışıklı kardeşim Tarkan’a haddini bildirmiş. Hormonsuz, pırıl pırıl bir Anadolu çocuğu olan Hacı Yakışıklı''ya saldıran Soroscular, fondaşlar, mandacılar bilinki Hacı kardeşimizin yanındayız  Siz Tarkan’dan Geççek çalın biz Dombra çalacağız"

Nagehan Alçı: Tarkan’ın “Geççek” klibini iki kere izledim. Sevdiğim bir sanatçı olan Tarkan-bilmeden-Recep Tayyip Erdoğan’a faydalı olacak bir iş yapmış, RTE’den kopan ama ortada kalan kararsızları yeniden RTE çatısı altında toplama işlevinde bir şarkıya imza atmış. “Geççek” şarkısını Muharrem İnce’nin 24 Haziran 2018 öncesi muazzam kalabalık olan İstanbul ve İzmir mitinglerine benzettim. Bu iki miting de Tayyip Erdoğan’ın oyunu artırmıştı. “Geççek” Cumhur ittifakı tabanında aynı etkiyi yaratacak bir klip.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Son 2 senedir iktidar medyası, Tarkan’ın bu şarkısı kadar Başkan Erdoğan’ın küskün seçmenini yeniden kendinde toplamasına faydalı olamadı. Tarkan rejime dehşet hizmet etti. Bu klibi izleyip sevinen, gaza gelen “muhalif” bu rejimin gerçek muhalifi olabilecek zekaya sahip değildir."

İlgili Haberler