Tekirdağ'da sağanak yıktı geçti

Tekirdağ'da sağanak yıktı geçti
Tekirdağ'da etkili olan sağanak yağışı, evlerin ve araçların hasar görmesine neden oldu. Yetkililer, vatandaşları su baskınları ve olası yaralanmalara karşı temkinli olmaya davet etti.

Tekirdağ'da sağanak yıktı geçti

TEKİRDAĞ-ŞARKÖY/ HALİL ACAR / YENİÇAĞ 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya bölgesinde yağış olacağını duyurmuştu. Müdürlük tarafından yapılan uyarıların ardından, bölgede beklenen yağış geldi. Başta Şarköy olmak üzere Tekirdağ'ın diğer ilçelerinde de etkili olan yağış nedeniyle çok sayıda araç hasar gördü. 

tekirdag-3.jpeg

Fırtına en çok ilçenin Yeniköy Mahallesi'nde etkili oldu Yeniköy Mahallesi'nde bulunan bir çok evin çatıları uçtu camları kırıldı bazı binalar oturulmaz hale geldi. Birçok ağaç kökünden sökülürken bazı elektrik ve telefon direkleri devrildi.

belediye-baskani.jpeg

tekirdag-4.jpeg

Olayın duyulması ardından Yeniköy mahallesine ulaşan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve beraberinde bulunan Şarköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri olaya anında müdahale etti. Vatandaşlarla sohbet ettikten sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Var,  "Vatandaşlarımızla birlikte bu sorunu en kısa zamanda çözeceğim ise inanıyorum Belediye ekiplerimizin çalışmaları sürüyor" dedi. 

tekirdagda-1.jpeg