Fatih Terim'den Burak Elmas'a şok cevap: El yazısıyla mektup

Fatih Terim'den Burak Elmas'a şok cevap: El yazısıyla mektup
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim'i Barcelona maçı için İspanya'ya davet etmişti. Terim, Elmas'a el yazısıyla yazdığı mektupla cevap verdi

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, bir davetiyeyle İspanya''daki Barcelona maçına davet ettiği Fatih Terim''den cevabını aldı.

Terim, Elmas''a el yazısıyla yazdığı bir mektupla davetine katılamayacağını bildirdi ve maçı televizyondan izleyeceğini belirtti.

Terim, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

"Hayatım boyunca Galatasaray''a hep inandım. Galatasaray, saha sonuçlarından bağımsız olarak, benim için asla irtifa kaybetmeyen, her zaman en üst seviyede kalan, koca bir ulusun ufkunu açan büyük bir kulüp oldu. Bilmenizi isterim ki, perşembe gecesi televizyon başında, yaklaşık yarım asırdır hiç yitirmediğim aynı duygu, heyecan ve duygusal yoğunlukla takımımızı destekleyeceğim. Kalbim, bu sezon Avrupa''da sergiledikleri performansla taraftarımıza verdikleri keyfi sahada da yaşayan evlatlarımla olacak. Bu vesileyle, sizin şahsınızda teknik heyetimize, oyuncularımıza başarılar dilerim. Umuyorum ki, turu geçen taraf biz olacağız."