THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Şova gerek yok

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı: Şova gerek yok
Türk Hava Yolları’nda oturduğu koltuk bozuk olduğu gerekçesiyle arkaya alınan yolcunun yerine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı oturtuldu. Aycı, gelen tepkiler üzerine ‘Şova gerek yok’ dedi.

Türk Hava Yolları'nın bir uçağında çekildiği iddia edilen videoda uçakta bulunan bir yolcunun ‘bizi kandırdınız' dediği buna karşılık THY Yönetim Kurulu Başkanı olduğu iddia edilen takım elbiseli kişinin de ‘Şova gerek yok' şeklinde yanıt verdiği görülüyor.

Twittter'dan gerçekleştirilen paylaşıma göre kendi koltuğunda oturan yolcu koltuğun bozuk olduğu gerekçesiyle görevliler tarafından yeri değiştiriliyor. Bu işlemin ardından yolcunun kaldırıldığı koltuğa Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı oturtuluyor . Bu duruma tepki gösteren yolcuların o anları ise, cep telefonuyla kayıt altına alınıp sosyal medyadan paylaşıldı.

THY uçağında çekildiği belirtilen videoda, uçakta bulunan ve koltuğunun bozuk olduğu gerekçesiyle arkaya alınan bir yolcunun yerine takım elbiseli bir kişinin geçmesi üzerine “Bizi kandırdınız” dediği duyuluyor.