Tolga Ağar'a asker arkadaşı olan Saadet Partili isimden vatanseverlik tepkisi

Tolga Ağar'a asker arkadaşı olan Saadet Partili isimden vatanseverlik tepkisi
Tolga Ağar Sedat Peker’in iddialarının ardından sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlara Saadet Partili Ali Aktaş’tan tepki geldi. Askerlik arkadaşı olduğunu belirten Ali Aktaş, Ağar’ın askerlik yapmaya dayanamadığını ve kısa süre içinde Ankara'ya nakil olduğunu daha sonra ise ailesinin yanına evci çıktığını belirtti.

Suç örgütü Sedat Peker’in iddialarının ardından Tolga Ağar Twitter hesabından peş peşe Erdoğan paylaşımlarında bulunmuştu. Paylaşımlarında “Biz vatan için ölmeyi göze alanların torunlarıyız” diyen Ağar’a askerlik arkadaşı olduğunu belirten Saadet Partili Avukat Ali Aktaş Twitter hesabından tepki gösterdi.

Tolga Ağar ile askerlik arkadaşı olduğunu söyleyen Saadet Partili Avukat Ali Aktaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,

“Çankırı''da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara''ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar.

ABD''nin Irak İşgalinin hemen öncesiydi. Çankırı 8. Zırhlı Tugay''ın Kuzey Irak''a gönderileceği söyleniyordu. Tolga Ankara''ya gittikten sonra tatbikatlara gittik, buz gibi soğukta, leş gibi tulumların içinde kampetler üstünde yattık. Bizi silah ve nöbet uzmanı yaptılar a birader."  ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler