Tolgahan Sayışman 'Aynasız' için tanınmaz halde!

Tolgahan Sayışman 'Aynasız' için tanınmaz halde!
Tolgahan Sayışman, çekimleri geçtiğimiz aylarda Antalya ve İstanbul'da gerçekleşen 'Aynasız' filminde, 'Efehan' ve 'Haluk' isimlerinde iki farklı karaktere hayat veriyor veriyor. Fit görüntüsüyle bilinen oyuncu, yeni projesinde kilolu ve sakallı haliyle gündem oldu.

Tolgahan Sayışman''ın sahibi olduğu Han Medya’nın yapımını üstlendiği, kendisinin aynı zamanda başrolünde yer aldığı polisiye komedi türündeki sinema filmi ''Aynasız'', sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.

18 Şubat''ta vizyona girmesi planlanan yapımda, ünlü oyuncunun canlandırdığı karakterlerden Efehan''ın oğlunun adı, Haluk''un ise babasının adı olması dikkat çekiyor.

BAMBAŞKA BİRİ OLDU! 

Haluk karakteri için her sahne öncesi yaklaşık bir saat süren hazırlık sonrası, kilolu ve sakallı hale bürünen Sayışman’ı, çekimler sırasında gören Antalyalılar tanımakta zorlandı.

Başrolünde Sayışman’a olduğu filmde; Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Serdar Burak Şanal, Mehmet Bozdoğan, Çağla Boz, Aslıhan Karalar, Barbaros Dikmen ve Sera Tokdemir rol alıyor.

"ÇOK HEYECANLIYIZ" 

Geçtiğimiz ay film setinde çekilen fotoğrafını paylaşan yakışıklı oyuncu, "Aylarca emek verip, uzun ve özverili hazırlıklar sonrası beş haftada Antalya ve İstanbul''da çekimlerini yaptığımız Aynasız''ın çekimleri tamamlandı. Şimdi sıra kurgu, montaj, müzik vs detayları tamamlamak ve en kısa zamanda izleyici ile buluşturmak. Bizler çok heyecanlıyız. Sizlerin beğenisi de emeğimizin en güzel ödülü olacak" mesajını yazmıştı.