Torrent'ten Barcelona yenilgisi açıklaması: Gerçekleri bilmek lazım!

Torrent'ten Barcelona yenilgisi açıklaması: Gerçekleri bilmek lazım!
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçından sonra açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçının ardından basın toplantısında konuştu.

Torrent, şu ifadeleri kullandı:

- Güzel bir maç çıkardık. Bu şekilde Barcelona''ya karşı mücadele etmek kolay değil 2 maçta.

- Çok zor iki mücadeleden çıktık. Gerçekten dünyanın en iyi takımlarından birine karşı özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettik. Ama 10 kişi kaldığımızda golü yedik. Ama kurallar bu futbol dünyasında. Kabul etmek zorundayız.

- Özellikle ikinci yarının son 15 dakikasında bir çok fırsatımız oldu. Hatta son 5 dakikada 2 net pozisyonumuz vardı. Berabere kalabilirdik. Ama Barcelona''yı tebrik ediyorum. Oyuncularımla da gurur duyuyorum.

- Bu hafta neler olduğunu herkes biliyor. Pazartesi maçımız vardı. Ondan önce İstanbul''a gelememiş İzmir''e inmiştik. Barcelona''nın maçı pazar günüydü. Bu bahane olamaz tabi.

- İkinci yarının başındaki o gol 10 kişiyken yedik, maçın kopma noktası oldu. Türkiye''de Barcelona''yı tanımayanlar olabilir. Barcelona normalde oyunu domine eden bir takımdır.

- Elbette ki turu geçmek istiyorduk. Ama gerçekleri de bilmek ve kime karşı oynadığımızı da söylemek lazım. Barcelona gibi bir takımı bir maçta şansınız yaver gider yenebilirsiniz. Ama 2 maçta da iyi mücadele etmek kolay değil.

- Şimdi Süper Lig''i düşünüyoruz. Takım zaten gelişmekte şu anda. Sonrasını göreceğiz.

- Pedri ve de Jong için adam adama markaj yapacak oyuncularla oynamayı tercih ettim. Pulgar''ın oynamaması olayı taktiksel tercihti.

- Yorulduğu için değişiklikleri yaptım. Gomis ve Mustafa için bunu söylüyorum. O değişiklik için. Gomis''i neden ilk onbirde oynattım? Bizim Gomis''le yaptığımız topu uzun bir şekilde ona ulaştıralım, o topu korusun, oradan pozisyon yaratalımdı. O farklı, Mustafa farklı. Zaten onunla pozisyon bulduk. İyi sonuçlar alınca antrenör olarak dahi oluyoruz, kötü sonuçta böyle eleştiriliyoruz.

- Barcelona''da Mustafa ile başladık. Çünkü o boşluklara kaçan futbolcu, ondandı.